понеделник, 19 март, 2018
7

Караянчева: Технологията на злото при правене на избори е патент на БСП и ДПС

Това е нашият отбор. Тръгваме с него напред, ще водим позитивна кампания, в която няма да спрем да разказваме на хората какво сме свършили през този мандат, къде сме сгрешили. Няма да ни бъде никак лесно заради компроматните войни, които се водят срещу нас, това заяви  днес водачът на листата на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева. Днес  точно в 15 часа Караянчева представи кандидатите на ГЕРБ.  Ние ще  представяме идеи, няма да  вадим компромати, бе категорична тя.

Караянчева подчерта, че е уверена в успеха на ГЕРБ в Кърджалийско и спечелването на нов мандат. Не разчитам на социолози. Важно за нас, е че само в Кърджали тези дни желание да влязат в партията са проявили над 50 души, подчерта Караянчева.

ГЕРБ въведе нови правила в работата на местната власт и дисциплинира кметовете, като нито една друга партия не се е изправяла по този начин срещу ДПС,  заяви Цвета Караянчева. Тя  припомни и за възстановените субсидии към тютюнопроизводителите, които ще продължат и в бъдещия планов период на Европейския съюз. Над 80 млн. лева са инвестирани в региона за проектиране и ремонт на пътища от правителството и европрограмите. Някои хора с тези пари направиха Водно огледало, а ние се погрижихме за належащата инфраструктура, добави Караянчева

Тя посочи като най-голям противник на ГЕРБ в региона Движението за права и свободи. ДПС и БСП се подкрепят,  те са като скачени съдове,  сега  са притеснени от вълната на подкрепа, която имаме в Кърджалийско. 50 нови членове се вляха в редиците ни веднага след оставката на правителството, заяви Караянчева.

Есад Садък подчерта, че  те няма да обявят за враг този, които  не е гласувал за тях , както правят ДПС.

Разликата с около 15 000 нови имена в избирателните списъци спрямо предните избори Караянчева  си обяснява с навършването на 18-годишна възраст на 7 000 млади хора в региона, възможно е още толкова да са и изселници с двойно гражданство в Турция. 

Областният координатор на ГЕРБ заяви, че „технологията на злото при правене на избори“ е патент на БСП и ДПС, а не на ГЕРБ, като припомни случаи с дописване на избирателни списъци.

ГЕРБ ще получи по-голяма подкрепа от Турция на тези избори спрямо предходния парламентарен вот, категорична бе Караянчева. Тя допълни, че от партията не поддържат контакти с изселническите организации.

 Цвета  Караянчева  е начело  на  листата. Втори е зам.-областният управител Есад Садък,  следва го общинският лидер в Ардино д-р Адам Персенски, четвъртото място е за областният управител Иванка Таушанова. След нея е поставен  другият зам.-областен управител Асен Тюрдиев. Шестото място е за  председателят на женското дружество Златка Сиджимова,  седма е Веселина Юрукова,  която е лидер на младите гербери, следват застрахователят Фейзи Бекир,  Антон Хаджиев  от Крумовград и Себахатин Бекчи, директор на Бюрото по труда в Ардино.

1 Коментар

1 коментар

  1. Име...

    15.04.2013 at 22:35

    Всичко ще е добре ако всички от ДПС отидат в сибир

    0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™