събота, 17 март, 2018
1

Съветът по наркотични вещества обяви началото на кампания „Ти питаш”

Общинският съвет по наркотични вещества в Кърджали даде началото на кампания под мотото „Ти питаш”. Председателят на съвета Сезгин Бекир, секретарят Нермин Мехмед  и Валя Грудева от Превантивния информационен център се срещнаха с възпитаници на ГПЧЕ „Христо Ботев”.
„Целта е да получим вашето мнение и идеи за различни теми от живота, които ви интересуват”. С тези думи Сезгин Бекир се обърна към аудиторията. Той поясни, че от днес в учебното заведение ще бъде поставена специална кутия, където в рамките на една седмица ще се събират писмените идеи на тийнейджърите.
„Кампанията е анонимна, защото от досегашния ни опит сме установили, че младите хора се притесняват да говорят пред институциите по теми, свързани с употребата на наркотични вещества”, каза Сезгин Бекир.
Кутията на кампанията „Ти питаш” ще посети всички учебни заведения от община Кърджали в продължение на следващите три месеца. Събраните мнения и въпроси ще бъдат обобщени от представители на Общинския съвет по наркотични вещества. По-късно те ще се върнат в учебните заведения за нови срещи и обобщени коментари по повдигнатите теми.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™