петък, 25 май, 2018
0

С едноминутно мълчание за инж. Тодор Буров започна сесията в Ардино

С едноминутно мълчание в памет на починалия съветник от групата на ГЕРБ инж. Тодор Буров започна днешното заседание на Общинския съвет в Ардино. Това стана по предложение на председателя на местния парламент Сезгин Байрям.

Инж. Буров беше дългогодишен управител на „ВиК”- дружеството в Ардино. Той почина внезапно в началото на април на 63-годишна възраст. Неговото място ще бъде заето от следващия в листата на ГЕРБ – Красимир Кичуков от Падина.

„Тодор Буров беше прекрасен човек. Дългогодишен професионалист в своята работа, активен общественик. Той ще бъде запомнен като човек отдал се на семейството и работата си”, заяви  шефа на местния парламент Сезгин Байрам.

„Загубихме един достоен колега-общински съветник. Тодор Буров беше истински професионалист и в най-лошите атмосферни условия жителите на общината имаха питейна вода. Със своето поведение и действие той може да служи за пример на младото поколение”, заяви ръководителят на ГЕРБ в Ардино Съби Узунов.

На редовното заседание местните парламентаристи приеха решение за кандидатстване по Програмата за трансгранично сътрудничество България – Гърция с проект „Подобряване на първичната медицинска помощ в изолирани и неблагоприятни трансгранични области”.

Общинските съветници изслушаха д-р Гюнер Осман, прокурист на Ардинската болница и приеха финансов отчет за дейността на лечебното заведение за 2015 година.

Местният парламент прие и отчет за дейността на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на  малолетните и непълнолетните.

Съветниците одобриха и докладите за осъществените дейности на читалищата за изминалата година.

Гюнер Шюкри

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™