вторник, 20 март, 2018
15

Корман Исмаилов се срещна в Анкара с министър– председателя Реджеп Тайип Ердоган.

Председателят на Народната партия  СВОБОДА И ДОСТОЙНСТВО Корман Исмаилов посети в Анкара по негова покана министър – председателя Реджеп Тайип Ердоган.
Реджеп Тайип Ердоган изрази задоволство от посещението на младия лидер на НПСД. По време на срещата бяха обсъдени политическата обстановка и връзките между двете съседски страни, положението на българските турци и мюсюлмани, икономическите перспективи в региона и други. Корман Исмаилов отбеляза, че за да може България максимално да се възползва от икономическия и културен бум през последното десетилетие в Република Турция е необходимо да се засилят още повече двустранните отношения. Той добави, че „приоритет на НПСД са образованието и реализацията на бързи инвестиции, които ще създадат работни места в регионите”.
Ердоган, който сравни усилията на учредителите на Народна Партия Свобода и Достойнство с усилията на учредителите при създаването на Партията на Справедливостта и Развитието (ПСР), каза: „Надявам се в близките години да повторите успеха, който постигнахме ние”.
Таййип Ердоган и Исмаилов заявиха, че се надяват изборите на 12 май 2013 година да преминат спокойно и да донесат по-добро бъдеще на българския народ.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™