петък, 23 март, 2018
11

Легия „Антимафия“: Касим Дал търгувал с оръжие и експлозиви

Отцепникът от ДПС  Касим Дал го „държат на каишка”, защото е разкрит при опит да внесе в България големи количества стрелково оръжие и експлозиви К4. Бомбата бе хвърлена от лидерите на Легия „Антимафия”.  Според тях опитът за оръжеен внос е бил направен малко преди атентата на бургаското летище „Сарафово”.

В един момент сигналът в службите започнал да се използва за политически натиск върху Касим Дал. Легия “Антимафия” предаде папка с документи по случая на водещ на Нова тв. „Искаше сензация, ето ти бомба”, заяви Григор Здравков.

От легията добавиха, че ще заведат дело за клевета срещу бившата депутатка от БСП Татяна Дончева. “В предаването миналата седмица тази млада и хубава жена обяви, че сме хора на Сергей Станишев. Това категорично не отговаря на истината. Само веднъж съм поискал съдействие от Станишев, но този мишок се скри”, обяви Здравков в ефира на Нова телевизия, в която гостува заедно с колегата си Петър Якимов. “Искът срещу Дончева ще е на стойност 10 000 лева”, подчерта Здравков.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™