четвъртък, 24 май, 2018
0

Цветанов: Това е част от кампанията на БСП

Няма да коментирам какво е казал Мирослав Найденов. Докато бях министър винаги съм се ръководил само от върховенството на закона. Това заяви пред журналисти заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов.

Според него темата с подслушванията е преекспониране на предизборната кампания. „Това е част от кампанията на БСП. След посещението ми вчера в Кърджали и радушният начин, по който бях посрещнат в цялата област, вече са доста поизнервени и от ДПС“, подчерта Цветанов. Той бе категоричен, че от 2006 г., когато е започнало изграждането на партията, всичко, което е правил, го е съгласувал с лидера и се ръководил от върховенството на закона. „За мен е важно да се срещам с хората и да изслушаме исканията им. Изявленията на Найденов са лични, в духа на кампанията, която водят някои политически партии. Моментът не е подбран случайно. Анонимният сигнал беше подаден точно в началото на предизборната кампания“, посочи Цветан Цветанов. Той припомни, че през 2009 година, когато ГЕРБ дойде на власт, имаше огромен дефицит към системата на МВР и към правораздавателната система.

„Благодарение на усилията ни върнахме доверието на евроатлантическите ни партньори. Сега опонентите ни се изнервят, защото нямат какво да противопоставят. Затова се режисират сигнали като този и като „Буда“, за който също моментът не беше избран случайно. Специални разузнавателни средства са били прилагани само съобразно закона. Всичко, което съм правил, съм го правил в интерес на държавата. Всичко, което съм правил, съм го правил за да разбием организираната престъпност“, заяви Цветанов. По думите му исканията за СРС идват подписани от съдия при министъра. „Искам всички да са равни пред закона. Искам да се извиня на достойните служители на МВР, за това, което им причиняват в момента политиците, говорейки по тази тема, спекулирайки, дискредитирайки някои служители“, подчерта Цветан Цветанов.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™