сряда, 23 май, 2018
0

Желяз Турлаков, основател и ръководител на Общност „Ново начало“, се среща с кърджалийци

Общинският съвет по наркотични вещества  в Кърджали организира среща – беседа с Желяз Турлаков, основател и ръководител на Общност „Ново начало” и с бивши зависими от общността. Срещите ще се проведат на 26 и 27 април в залата на Бизнес инкубатора.
Първата среща, която е насочена към родители, учители и специалисти работещи с млади хора, ще  е на 26 април 2016 г. от 14,30 часа, а втората  – предназначена за учащи младежи и девойки  е на 27 април от 10,30 часа.
Всеки може да се включи в организираните дискусионни панели в двата дни. Очаква ги интересна среща с човека, чието верую е свързано с отстояването на каузата, че всеки зависим има право на шанс и възстановяването му не е мит и куха фраза, а изпълнено със съдържание послание, начин на живот и реално постижима цел.
Желяз Турлаков е специализирал групова анализа към Университет “Зигмунд Фройд” – Виена и срещите с него винаги са интересни, заради задълбочените анализи, сериозното отношение към проблематиката, засягаща децата и младежите и превенцията на употребата и злоупотребата на наркотични вещества, допълват организаторите.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™