неделя, 24 юни, 2018
0

Шест пътни произшествия в понеделник, едно пострадало дете

10-годишен е бил блъснат вчера от товарен автомобил “Дачия” с водач Р.И./46/ на ул.”Миньорска” в областния център. Инцидентът станал около 13 часа. Момчето пресичало неправилно улицата, а колата се движила с несъобразена скорост. Пострадалият е бил прегледан в Центъра за спешна помощ и освободен. Тестът за алкохол на водача е с отрицателен резултат. Съставен му е акт.

Шофьор на “Фиат” ударил движещ се пред него лек автомобил “Пежо” вчера около 8 часа на бул.”Сан Стефано” в Кърджали. Виновният водач напуснал мястото на произшествието. Полицаите установили, че колата била шофирана от Е.В./23/, който е обявен за издирване. Образувано е досъдебно производство.

След нарушена дистанция “Форд” с водач Р.Р./23/ ударил “Фолксваген”, който предприел завиване без подаден светлинен сигнал. Инцидентът станал в село Чуково. Алкохолните проби на шофьорите са отрицателни. Съставени са им актове.

Товарен “Форд”, управляван от А.М./40/, отнел предимство на “Ауди” и последвал удар. Произшествието станало по пътя за село Стремци около 12,30 часа вчера. Няма констатирана употреба на алкохол от водачите. На виновния е съставен акт.

В 14,40 часа в Кърджали “Форд” с водач М.М./74/ отнел предимство на “Опел” и го ударил. Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателен резултат. На виновния е съставен акт.

При движение на заден ход на паркинг в областния център “Опел” с водач Г.Д./48/ блъснал паркиран “Нисан”. Шофьорът напуснал мястото на произшествието, без да уведоми контролните органи. Издирен е половин час след катастрофата. Алкохолната му проба е отрицателна. Съставен му е акт.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™