вторник, 20 март, 2018
4

Иван Костов: Цветанов и Борисов създадоха престъпна организация в МВР

Проблемът на ГЕРБ,  е че е нежелана като партньор, в лицето на Цветан Цветанов и Бойко Борисов.   Те двамата са едно, ГЕРБ е друго. Цветанов и Борисов са невъзможни партньори, който тръгне се тях ще бъде потопен Това което ние  всички парламентарно представени  партии сме направили  е да ангажираме австрийска фирма за повторно броене,  която вече е тук и действа. Създадена е организация, която трябва да говори , че  те се считат за   крайно съмнителни персони, които са готови да посегнат на иборите. Това може би  кара ГЕРБ да търсят поправителен вот след няколко месеца, но дотогава може да са се разпаднали.  Това заяви в Кърджали Иван Костов, който представи депутатската листа на партията си ,  водена от изселилия се преди 30 години в Турция Мухарем Мехмедов. България ще излезе от политическата криза, но преди това трябва да  ликвидира кризата на държавността, категоричен е Костов.

МВР   се занимава с полицейски терор, прокуратурата прикрива престъпници. Има криза на съдебната и изпълнителната власт, това трябва да се ликвидира. Нашето мнение е че не може да излезе с един скок  от кризата в един четиригодишен мандат, поради тежките окови на конституцията.   Би трябвало да има управление,  което да изведе страната от кризата както беше в Италия при Марио Монти.

Ако има правителство,  което да проведе референдум на базата на волята на хората,      конституцията може да бъде променена,  защото тя е дефектна и съдържа невъзможни решения.

Убеден съм, че  Цветанов и Борисов ги чакат много трудни времена в Народното събрание. Ще бъде създадена  извънредна парламентарна комисия,  която ще разнищи как е създадена тази злоупотреба и ще стигне до  мотивите им да подслушват и репресират. Че това ще се случи нямам никакво колебание,   добави Костов.

Това са хора,  които нямат куража да управляват и търсят някакво алиби , коментира Костов   слуха, че може да има избори отново наесен.

1 Коментар

1 коментар

  1. Анонимен...

    01.05.2013 at 17:19

    KOSTOV PRESTUPNIKA SHTE GOVORI ZA PRESTUPLENIQ AHHAHAHAH
    horata nqmat jal kato lajat

    0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™