понеделник, 19 март, 2018
35

Милко Багадасаров: Само от нас зависи достойното ни бъдеще

Бъдеще на достоен труд, със сигурни работни места, с дойни заплати, пенсии, достойно образование, лечение и бъдеще, което да работи за всички.Това бяха част от посланията отправени към кърджалийци на Първомайското фолклорно надиграване“ Танцувай с нас2“, организирано от БСП. „Усмихвай се Кърджали!”, така водачът на листата Милко Багдасаров се обърна към гости и жители на града, като призова всички участници за обща снимка пред паметника на Освободителите. „ Това ще бъде най-хубавата снимка правена в Кърджали, а надиграването ще бъде нашият най-красив подарък . Кърджалийци заслужават да видят тази красота”, каза  Милко Багдасаров.

В края на първомайския спектакъл присъстващите се насладиха на неповторимия български фолклор с песните на кърджалийският талант Здравко Мандаджиев. С българското знаме в ръка Милко Багдасаров поведе кръшно хоро в Градската градина, в което се включиха над 200 ценители на българския дух и традиции.

„С веселие и танци показахме, че трябва да гласуваме за една нова социална България и да не забравяме, че само от нас зависи достойното ни бъдеще, а то е в бюлетина номер 5”,  заяви Милко Багдасаров.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™