понеделник, 19 март, 2018
22

Товарна кола от Кърджали помете „Фолксваген“, един човек загина

34-годишен мъж от Смолян загина при катастрофа тази сутрин. Трагичният инцидент станал около 8.45 ч. на ул. “Тракия”, близо до “Родопея” ЕООД , която свързва Смолян с кв. „Устово” и е изходна артерия за Мадан. На лека хоризонтална крива товарен автомобил “Мерцедес” навлязъл в лентата за насрещно движение и ударил челно движещия се там лек автомобил “Фолксваген Голф”. Камионът е управляван от 57-годишен мъж от Кърджали, съобщиха от полицията. Товарната кола е на  фирма „Пътстройинжинеринг“ от  Кърджали. В камиона пътували трима души от същата фирма, които отивали на работа. Управляван е от  57-годишния Ангел Атанасов,  професионален шофьор.

Загиналият мъж  заедно със съпругата си работел във фирма  „Родопея“.
На местопроизшествието се извършва оглед от дежурна оперативна група на ОД МВР и РУП  в Смолян. Причините за възникване на пътнотранспортното произшествие са в процес на изясняване.

Според директора на Областната дирекция на МВР в Смолян комисар Кирил Хаджихристев, който е бил на мястото на инцидента, причината за катастрофата е навлизане на товарния автомобил в лентата  за насрещно движение, най-вероятно след занасяне на мокрия асфалт. Назначени са автотехнически експертизи за причината за произшествието. Взети са и кръвни проби.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™