сряда, 23 май, 2018
0

Благотворителен празник събира средства за болно от диабет дете от Кърджали

По случай 15 май – Международния ден на семейството  Асоциация „Докосни дъгата”, община Кърджали, Обединен детски комплекс със съдействието на сайта КМЕТА.BG, организират Благотворителен детски празник „Моето семейство”. Той ще е на 15 май /неделя/ от 11 ч. в парк „Арпезос – север”.

Гости ще бъдат Петя Раева, председател на Асоциация „Докосни дъгата”, Денислава Ангелова, Боян Томов – управител на сайта КМЕТА.BG и инж.Хасан Азис, кмет на община Кърджали.
Всички деца и техните родители, присъстващи на Благотворителния детски празник, ще имат възможност да гледат празничната програма и да участват в забавните центрове: „Семеен портрет”, „Семейна работилница”, „Семейно рисуване” и „Семейно здраве”.
На семейството е посветен и обявеният от организаторите Национален конкурс за фотография „Светът на семейството”. Срокът за получаване на фотографиите е 9.05.2016 г. в ОДК – Кърджали. Победителите в конкурса за фотография ще бъдат наградени на Благотворителния детски празник.
Благотворителният детски празник ще бъде предшестван от Благотворителна разпродажба на детски рисунки на Школата по изобразително изкуство към ОДК, която ще се състои на 14 май /събота/ от 11 до 14 ч. в ОДК.
Средствата събрани на празника и благотворителната разпродажба, ще бъдат предоставени на дете от Кърджали болно от диабет, за закупуване на консумативи.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™