петък, 25 май, 2018
0

Снимат с дрон празничния 24 май в Ардино

DCIM100MEDIADJI_0153.JPG

На 24 май в рамките на проявите на община Ардино, посветени на Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост ще се организира голям празник, включващ много интересни и разнообразни дейности.

Деца, ученици и самодейни групи ще представят художествена програма.

В общинския музей ще бъде открита уникална изложба на старинни катинари. На нея ще бъдат показани над 250 старинни катинари, брави и ключове от XVIII-ти до началото на ХХ-ти век от Европа, Русия, Индия, Персия, Китай, Тибет и др. Подобна експозиция може да се види в няколко музея по света.

Гостите на празника могат да присъстват на официалното откриване на новия военно-спортен клуб „LASERWAR BALKANS”. Клубът е първият в страната, който представя военно-спортна игра от ново поколение „Лазертаг“. „Лазертаг” е здравословна игра, тъй като се провежда след природата и е свързана с физическа активност. В нея се използва истинско оръжие, което стреля безвредни лазерни лъчи. Ще се проведе и демонстрация на лазерни оръжия. А партньори на „LASERWAR BALKANS” обещават да покажат нови модели ATV и UTV.

На празненството известната рок-група Д2 ще изнесе грандиозен концерт. Групата ще излезе на сцената на 24 май от 14.30 часа и се очаква да изпълнят всичките си големи хитове.

Гостите на празника ще опитат ястия от истинска военно-полева кухня, закупена и ремонтирана от „LASERWAR BALKANS”.

На празника са поканени журналисти от различни медии. Празничният ден ще бъде сниман от птичи поглед с дрон.

Гюнер Шюкри

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™