петък, 23 март, 2018
9

Малчугани от ЦДГ „Знаме на мира“ в село Черноочене показаха умения

Колективите и малчуганите от ЦДГ „Знаме на мира“ с. Черноочене и ЦДГ „Зора“ в с. Минзухар организираха пролетен спортен празник под надслов „Бързи, смели, сръчни“, който беше посветен на здравословния начин на живот, на спорта и доброто настроение.

Децата изразиха отношението си към всички тези теми, чрез показаните музикални и спортни игри. Увлякоха всички присъстващи със своите завидни умения. Прекрасната организация и артистичните водещи допринесоха за чудесния празник и заредиха участниците с много енергия и позитивни чувства.

Площадката пред чернооченската детска градина се напълни с  с родители и приятели на децата. Най-малките възпитаници на градината дадоха старт на спортните игри, облечени в интересни костюми. Групите на детските градина участваха в различните игри. Жури оценяваше спортните умения на малчуганите.

Малчуганите представиха и вълнуващ музикален спектакъл, в който се включиха дори най-малките. Под ръководството на своите учителки, децата бяха подготвили с много обич празнична програма.

Гост на тържеството беше кметът на Община Черноочене Айдън Осман. Той заяви, че Общината и екипът на детската градина са създали отлични условия за игра, обучение и отдих. Сподели още, че ЦДГ „Знаме на мира“ село Черноочене бележи непрекъснат подем в утвърждаването на детското заведение в района.

В своето изказване директорката на ЦДГ „Знаме на мира“ Елмаз Апти изрази благодарността си към ръководството на Община Черноочене за подрепата, която оказват.

Малките палавници се зарадваха и на осигурените подаръци.

Исмет ИСМАИЛ

2 коментара

2 коментара

 1. Анонимен

  10.05.2013 at 09:04

  МИЛИ ДЕЦА,ПРЕКРАСНИ СТЕ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,УМНИ И ЩАСТЛИВИ!
  СЪС СВОИТЕ ДЕЙСТВИЯ ДА БЪДЕТЕ ГОРДОСТ ЗА ВАШИТЕ РОДИТЕЛИ И УЧИТЕЛИ.
  ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ,ЧЕ И НИЕ СМЕ БИЛИ СЪЩО ДЕЦА-НАШЕТО ДЕТСТВО СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ ВАШЕТО ПО ГРИЖИТЕ,УРЕДИТЕ,ЗНАНИЯТА И ИНФОРМАЦИЯТА,КОЯТО ПОЛУЧАВАТЕ.ВСИЧКО ТОВА Е ЗНАЧИТЕЛНО ПО ДОБРО!
  ПОЗДРАВЯВАМ ВИ!
  гр.Свищов-Едибе Юмерова

  0
 2. Анонимен...

  10.05.2013 at 08:11

  BRAVO KOLEJKI! GORDEYA SE S VAS /аз съм възпитаничка на ЕСПУ“ХР.Смирненски“-1978г./

  0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™