петък, 23 март, 2018
26

И президентът Росен Плевнелиев е подслушван

„Кой командва медиите, през които преминават скандалите със СРС – та“, попита в ефира на сутрешния блок на Нова телевизия журналистът Иво Инджев.   Огнян Стефанов пък недоумява дали прокуратурата участва във всичко това, което става. Той добави, че прокуратурата е играла всяка роля, но в никакъв случай тя не е била героична. „Към момента прокуратурата няма никакви доказателства за това кои са подслушвани, а само изразява мнение“, каза още Стефанов. Той заяви също така, че техниката за подслушване, която е описана в сигнала на БСП е използвана при разплитането на случая с дъщерята на Евелин Банев – Брендо – Лара.
Инджев коментира езика, който са използвали Бойко Борисов, Николай Кокинов и Мирослав Найденов. Според него, той е потресаващ.
Иво Инджев направи и потресаващо разкритие. Той заяви, че е бил подслушван разговора между президента Росен Плевнелиев и човекът, на който е било предложено първоначално да стане служебен премиер. Журналистът заяви още, че няма да издаде този, от който е получил информацията, но добави, че президентът със сигурност е подслушван.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™