сряда, 21 март, 2018
7

Отличиха червенокръстци от Кърджали

Областния съвет на БЧК-Кърджали награди свои деятели и активисти по повод международния ден на Червения кръст и Червения полумесец – 8 май, съобщава “ Дарик“.  Това стана в крайпътния комплекс „Маказа“ като домакин на честването бе Общинския съвет на организацията в Момчилград.  С „Медал за заслуги – златен“ беше отличен заслужилият деятел на организацията и неин дългогодишен секретар Николай Велчев. Със същото отличие бяха наградени и Димка Славова, и Маргарита Пенева.

С отличието „Отличник на БЧК“ бяха удостоени Мария Литова и Тамара Александрова. Наградите връчи председателят на ОбС на БЧК д-р Тодор Черкезов. Не бяха забравени и младите червенокръстци. Званието „Млад отличник на БЧК“ получиха Александра Йовчева, Виктория Карамитева, Николай Ригов, Узай Кабакчъ, Иванина Коленцова и Мадлена Карамитева. Те бяха наградени от директора на организацията в Кърджали Жана Чакърова.

Тържеството по повод международния ден на Червения кръст и Червения полумесец нямаше да бъде тържество без темпераментните изпълнения на танцови и певчески състави при ОДК-Момчилград и училищата.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™