събота, 23 юни, 2018
0

Доган кумува в Сливен, Хасан Азис гост на сватбата

Досега не съм кумувал, защото кумът е образец за семейство, а аз не съм такъв. С това откровение застана до младоженците Сейфетин Шекеров и Надя лидерът на ДПС Ахмед Доган.
Заедно с приятелката си Алтен той кумува на сватбата на известния скулптор и любимата му в Сливен в събота. „Не се възприемам като модел за здраво семейство, защото животът доста ме поочука. На Сефо и Надя обаче не можах да откажа, защото съм запознат с тяхната връзка и до голяма степен някои моменти съм ги съпреживявал заедно с двамата“, заяви Сокола.
Младоженецът е един от най-добрите ученици на културния министър Вежди Рашидов, а булката Надя – студентка в „Нов български университет“. На церемонията освен Доган присъстваха заместникът му Лютви Местан със съпругата си Ширин, както и депутатите Янко Янков и Камен Костадинов от групата на ДПС.
Да поздравят младоженците дойдоха кметът на Кърджали Хасан Азис, както и ексстроителният министър Асен Гагаузов. Тост за двойката вдигнаха областният управител на Сливен Марин Кавръков и председателят на общинския съвет в Сливен Мария Григорова. Веднага след първата целувка към небето полетяха и десетки червени балони под формата на сърце.

Георги Мангинов

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™