четвъртък, 24 май, 2018
0

Хасан Азис: ГЕРБ наказва кърджалийци заради Водното огледало, не мен

ГЕРБ съди Кърджали за Водното огледало и наказва жителите на града, а не мен.
Така кметът Хасан Азис коментира днес делото, което започва  срещу него в Софийския районен съд на 11 май.  Той настоя процесът да бъде открит, публичен и обществено достъпен. Вече около 100 от жителите на родопския град са изявили желание да присъстват.
Хасан Азис има намерение да покани на делото и представители на НСОРБ, Кометата на регионите към ЕС, студенти по политология, за да видят как в България се провежда един политически процес.
Обвинението не е срещу лицето Хасан Азис, а срещу кмета на общината. А той представлява всички кърджалийци. Затова делото е срещу Кърджали или иначе казано – ГЕРБ съди Кърджали за Водното огледало, каза кметът.

Водното огледало се превърна в политически инструмент на управляващата партия, вместо да бъде направено всичко възможно обектът да бъде завършен с приемането на акт 16, коментира Хасан Азис. По думите му това е лош политически театър в три действия, целящ политическото му омаскаряване преди изборите.

Припомняме, че кметът Хасан Азис е единственият обвиняем по делото за това, че подвел двама министри от правителството на тройната коалиция – Орешарски и Гагаузов с информация за десетократно завишена оценка на имот край Арда при изготвяне на отчуждителните процедури.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени