неделя, 18 март, 2018
2 212

Благотворителна кампания помага на млади хора, попаднали под наркотична зависимост

Общински съвет за наркотични вещества и Превантивно – информационен център /ПИЦ/ Кърджали организират благотворителна кампания, чрез която ще бъдат подпомогнати млади хора, попаднали под наркотична зависимост. Акцията стартира на 9 май и продължава до 18 май. Тя минава под мотото „Когато правиш добро, дори да е малко, то никога не е напразно !”, съобщи Валентина Грудева, ръководител на ПИЦ Кърджали.
Целта е да се съберат трайни хранителни продукти / брашно, олио, захар, бобови култури , консерви / и хигиенни материали / сапуни, прахове/ , които ще бъдат дарени на терапевтичната общност за лечение на зависимости „Ретро – Надежда” в Пловдив.
Желаещите да се включат в кампанията могат да предоставят продуктите в сградата на Стария общински съвет / до Дома на културата/, стая 309 , етаж 3 – в Превантивно – информационен център. За информация тел. 0361/ 6 -41 43.
Събраните дарения в рамките на акцията ще бъдат предадени лично от юношите при младежкия клуб към Съвета по наркотични вещества, придружавани от председателя на ОСНВ Сезгин Бекир. Идеята е не само да подпомогнем тези зависими хора, но и да ги срещнем с подрастващи от Кърджали, които да зададат своите актуални въпроси, допълни Грудева.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени