вторник, 20 март, 2018
0

Караянчева: Най -добрият вариант за България е да бъде съставено правителство

Кандидатът за народен представител от ГЕРБ Цвета Караянчева гласува тази сутрин в СОУ „П.Р. Славейков“  в Кърджали. Оказа се, че  заедно с нея в същата секция трябваше да даде своя вот и кандидатът от БСП Милко Багдасаров, който направи това малко п-късно.

Надявам се днес кърджалийци да гласуват с разум и сърце и 42-я парламент да започне  работа . В последния акт с бюлетините вчера прозира  намесата на държавна сигурност,  на монополите. Наблюдава се една много силна офанзива срещу партия ГЕРБ, коментира Караянчева, но отказа да коментира  дали  има намеса на прокуратурата.

Видяхме, че  социалистите, както и ДПС направиха всичко възможно да провалят изборите, да отвратят  хората  от гласуването. Това няма да се случи, защото българинcт все пак е доказал през годините, че помни какво се е случило и има надежда за по-добро бъдеще.

Според Караянчева най -добрият вариант за България е след  този вот да бъде съставено правителство. Всичко останало ще бъде от избори в избори,  а за това се изразходва както финансов, така   емоционален и физически ресурс.  Това което се случи в последния месец  с  изборната  кампания за никого не е добре. Имаше  флашки, компромати,   всякакви измислици,  за да се очерни една политическа сила,  която има  ясни позиция  за развитието на България.

По отношение на прогнозите за резултатът  в Кърджали, Караянчева  коментира, че  би се радвала на всеки един  положителен резултат за ГЕРБ,  най-вече на този с двете  депутатски места. В крайна сметка кърджалийци имат последната дума,  нека изчакаме, добави тя и каза, че  се надяват на поне 20 000 гласа от  областта. Имаме структури в цялта област,  работили сме систематично, изборният ден навсякъде е започнал навреме, надяваме се  хората да  упражнят своя вот и да има едни спокойни избори, сподели кандидатът за депутат.

Караянчева коментира и посегателствата върху щабовете, като  подчерта, че това са хулигански прояви и не бива да им  се отдава толкова голямо значение. Разумни хора сме, доказали, че можем да живем спокойно.

 

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™