вторник, 20 март, 2018
0

Милко Багдасаров: Очаквам БСП да има представител от Кърджали в Народното събрание

Убеден съм, че  хората ще гласуват с разума,  както трябва. Очаквам това, което сме си поставили за цел –  БСП да има представител от Кърджали в Народното събрание. Кърджалийци като всички останали граждани на страната са излезли да пуснат своя глас, за да има правителство, различно от ГЕРБ и България да тръгне напред, заяви лидерът на БСП и водач на кандидат -депутатската листа в 9-ти МИР Милко Багдасоров. Той  гласува в 135-та секция в кв.”Възрожденци”  заедно с  внука си Милко.  Малкият  осуети на два пъти опита на дядо си да пусне бюлетина в урната. Той  придружи  дядо си в тъмната стаичка и  насстоя да участва във гласуването, като не позволи на Багдасаров да пусне сам бюлетината си.

Очаквам, това, което сме си поставили за цел да го постигнем, т.е БСП да има представител от Кърджали в Народното събрание. Иначе гласувах за Милко Багдасаров / внук/, за да може да се образова, да спортува, да мечтае в България, каза  за журналисти социалистът.

Това е поредната наглост, няма място за коментар, това е ГЕРБ, лаконичен бе Милко Багдасаров, помолен да коментира  откритите бюлетини в Костинброд.  Багдасаров не скри притесненията си, че  и в Кърджали може да има незаконни бюлетини.  Но в крайна сметка това е работа на прокуратурата и съответните органи, които трябва да ги намерят.  Страхът, който насажда ГЕРБ, е в техен минус, а не в техен плюс, категоричен бе  социалистът .  Не изключи вероятността и президентът Росен Плевнелиев да е избран с  помощта на  подобна  фалшификация.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™