понеделник, 19 март, 2018
21

Дълбок поклон пред вас, скъпи учители

Професионална гимназия „Хр.Смирненски” в Ардино изпрати днес тържествено випуск 2013. В двора на учебното заведение бяха дошли родители, близки и приятели на абитуриентите. Празникът беше открит с тържествено посрещане на знамето на гимназията.  В своето приветствие директорът на учебното заведение  Мехмед Гюлестанов пожела „На добър час!” и успешно дипломиране на зрелостниците, които тази година са 23 със специалност „Оперативно счетоводство”.

„Отлита поредното ято от „климатичното” в Ардино. Ето дойде и часът на раздялата. Вижте колко се променихте. Колко сте сигурни в себе си, със знанията и уменията си, с опита, със самочувствието, което придобихте тук, с вярата в очите си. Вие сте нашата най-голяма реклама в района, страната и в чужбина”, каза Гюлестанов. По стара българска традиция той лисна пред абитуриентите менче с вода за здраве и късмет.  От името на кмета на община Ардино Ресми Мурад и председателя на общинския съвет Сезгин Байрям бе прочетено поздравително писмо до абитуриентите от Випуск 2013.
„Млади приятели, пред Вас стои едно предизвикателство – да се представите достойно, да защитите подобаващо себе си”, се казва в посланието на общинските ръководители.
От името на абитуриентите благодарност към ръководството и учителите на професионалната гимназия отправи Северина Войводова. „Дойдохме при вас като деца, вие създадохте от нас личности, готови да поемат по-големият път на живота. Научихте ни на най-ценното – да следваме мечтите си, да се борим за тях, да сме честни, упорити и всеотдайни. И някъде дълбоко в сърцето, като безценен дар ще скътаем милите спомени от родното училище. Дълбок поклон пред вас, скъпи учители. Благодарим ви от сърце„ каза в обръщението дванадесетокласничката.

Спазвайки традицията, завършващите поднесоха символичен подарък на училището. Благодариха с цветя на преподавателите си за всичко, на което са ги научили.

Балната вечер на зрелостниците от ПГ „Хр.Смирненски” ще бъде на 25 май в ресторант „Перла”.

 Гюнер ШЮКРИ

 

 

 

2 коментара

2 коментара

 1. Анонимен...

  14.05.2013 at 19:37

  samo 23 abiturenta v cqlo ardino li bre?

  0
 2. Анонимен...

  14.05.2013 at 19:35

  uspeh v jivota mladeji

  0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™