сряда, 21 март, 2018
36

Станишев: Представителството ни в Кърджали за мен е голямо постижение

„БСП постигна като резултат в мандати повече от двойно увеличаване в сравнение с 2009 година. Ние сме единствената политическа сила, от тези, които са представени в парл, която реално увличи подрепта си. ГЕРБ загуби над 500 хил. гласа, ние получихме допълнително близо 200 хил.“, каза Станишев и допълни: „Тази подкрепа и това доверие няма да бъдат продадени“.
„Ще направим всичко възможно и невъзможно тази промяна да бъде реализирана“, каза той по отношение на намеренията на БСП.
„Никога повече такива избори в България, такъв срам“, призова Станишев. Според него, ГЕРБ нарочно се е стремяла към ниска избирателна активност, която освен всичко друго да подпомогне и нейните „патерици“ да влязат в парламента.
„България трудно и мъчително започна процес на освобождаване от Борисов и Цветанов и от ГЕРБ, които се показват не като политическа партия, а като една групировка, която няма нищо общо с политическото“, смята червеният лидер.
За първи път от много време БСП има представителство от всички райони, похвали се той. „В това число и Кърджали, което за мен е голямо постижение“, каза той.
„Аз не се съмнявам, че при реален, честен вот БСП щеше да бъде първа политическа сила“, убеден е Станишев.

1 Коментар

1 коментар

  1. Анонимен...

    14.05.2013 at 20:35

    ebahti postijenieto 8000 glasa

    0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™