неделя, 24 юни, 2018
0

Кметове и служители в администрацията в Черночене премериха сили във футболен мач

Община Черноочене организира станалата вече традиционна футболна среща между кметовете на населените места от района и служителите на общинската администрация в Деня на българския спорт – 17 май. Целта на инициативата е популяризиране на масовия спорт сред кметовете и служителите. Мачът се игра на стадиона в Черноочене. Кметът на общината Айдън Осман също се включи в  отбора на местните кметове.

Кметовете на населените места и служителите от община Черноочене се изявиха като добри играчи и показаха завидни умения на публиката. Накрая играчите на двата отбора си стиснаха спортсменски ръце.

Кметовете и служителите от община Черноочене си пожелаха следващата година да честват деня на спорта вече в обновен стадион. Със спечелена безвъзмездната финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони се предвижда да бъде реконструиран стадиона в село Черноочене. Така ще се създадат условия за развитието на спорта за всички.

С реализирането на проекта напълно ще се обновят съблекалните, вътрешната канализация, ВиК и ел. инсталацията. Предвидено е да се изгради лекоатлетическа писта за външен фитнес и да се монтират уреди за външен фитнес за хора в неравностойно положение. Ще се монтират и 660 нови пластмасови седалки за публиката.

Нови волейболни игрища ще се изградят в селата Петелово и Комунига. Баскетболни игрища ще има в селата Даскалово, Бели вир и Паничково.  В селата Житница, Минзухар, Габрово, Дядовско, Лясково и Пряпорец ще има комбинирани игрища за три вида спорт – футбол, баскетбол и волейбол.

Исмет Исмаил

2 коментара

2 коментара

 1. Анонимен...

  17.05.2013 at 23:06

  Време има, стига да има желание

  0
 2. Анонимен...

  17.05.2013 at 23:02

  Кога работят?

  0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™