сряда, 23 май, 2018
0

Братя Ферхадови направиха дарение на младите тенисисти от Ардино

                                                                                                                                             Ардинските бизнесмени Расим и Реджеб Ферхадови дариха на СКТМ „Юнак 2005” тенис робот, който „изстрелва” пинг-понг топчета. На събитието присъстваха кметът на общината Ресми Мурад, председателят на общинския съвет Сезгин Байрям, президентът на клуба Светослав Сашев и малките състезатели.

Още преди да бъде монтиран на една от тенис масите, децата окупираха робота и го разгледаха с любопитство. Ударите и скоростите се настройват от панел.

Кметът Ресми Мурад пожела на младите спортисти тренировките с робота да им помогнат да достигнат нови постижения. Той пръв изпробва възможностите на новата придобивка.

„Роботът ще помогне много за развитието, както на малките, така и на големите състезатели. В него има вградени 11 програми, които се настройват според упражненията, предстоящи в тренировъчния процес”, споделиха треньорите Бахри Юмер и м.с. Йорданка Колева.

Президентът на СКТМ „Юнак 2005” Светослав Сашев и треньорите изказват искрените си благодарности към бизнесмените Ферхадови за благородния им жест. Горещо се надяват на още спомощевателство и спонсориране с цел развиване на тениса в Ардино.

Гюнер Шюкри

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™