понеделник, 19 март, 2018
0

Златаровци спретнаха атрактивно шоу

На 17.05. в Професионална гимназия по туризъмПроф. д-р Асен Златаров” гр. Кърджали   се състоя заключителната представителна изява на учениците от клуб ”Управление и развитие на бара”по проекта „УСПЕХ”, част от програмата „Да направим училището привлекателно за младите хора по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”съфинансирана от Европейски социален фонд.

Изявите на клуба винаги се следят с голям интерес от ученици и от учители от нашата гимназия, както и този път те не останаха излъгани в очакванията си. В началото чрез мултимедийна презентация публиката беше запозната с водещата роля на бара в съвременният свят на обслужване. Настроението се покачи, когото участниците от клуба разиграха типични примери от практиката в процеса на обслужване, изпъстрени с много чувство за хумор. Но най- голям интерес и много овации, както   винаги, предизвика последната част  от изявата, в която участниците, разделени в три отбора, приготвиха коктейли, съпроводени с атракция и  флеър, по избор на госта.

Накрая директорът на гимназията инж. Кръстина Чорбаджийска благодари на участниците в клуба и техният ръководител  Георги Гарабедян , като им пожела да бъдат все така активни и атрактивни, всеотдайни и пълни с ентусиазъм по пътя към успеха

 

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™