събота, 17 март, 2018
34

Багдасаров: Нивото в Общинския съвет в Кърджали е по-високо от това в парламента

За два дни работа в Народното събрание, стигнах до извода, че нивото в Общинския съвет в Кърджали е по-високо  от това в  парламента. Затова имайте самочувствие, заяви депутатът от Коалиция за България Милко Багдасаров на днешната сесия на местния парламент.

Искам да ви благодаря за всички наши и хубави и малко по-спорни моменти, които сме имали в годините. Това не означава, че се разделяме, ясно е че ще продължим да работим заедно, обърна  се той към колегите си и добави, че обръщението му е и от името на народните представители- бивши общински съветници от другите партии с обещанието да работят за Кърджали.  Пожелавам ви успех, много хубави моменти и дай, боже във времето да се срещаме винаги усмихнати, каза още той. Депутатът се обърна към бившите си колеги от различните партии, наричайки ги приятели. Добави, че днес не присъства на заседанието  в парламента, вместо това е в Кърджали, за да пожелае успех на местния парламент.

Двама нови общински съветници и новият  кмет на Повет положиха клетва  днес.   Траян Бабунски от БСП и Орхан Юмер от ДПС заемат местата на народните представители Милко Багдасаров и Мустафа Ахмеди.  Орхан н Мустафа  заема кметския стол на Мухарем Мухарем, който е зам.-кмет  в община Кърджали.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™