понеделник, 19 март, 2018
17

Абитуриенти огласиха Ардино

Гюнер ШЮКРИ

По традиция на 24 май всяка година СОУ  „Васил Левски” в Ардино изпраща своя завършващ випуск, с което придава особена тържественост на празника. 38-те зрелостници от най-голямото ардинско учебно заведение  се събраха в двора на училището за да кажат „довиждане” на учителите и приятелите си. 

Директорът Аника Петрова не скри голямото си вълнение от  раздялата с поредния випуск. Тя лисна менче с вода за здраве и късмет, преди дванадесетокласниците да излязат от сградата на учебното заведение.

От години е вече традиция, завършващите средно образование в Ардино да се изпращат и на градския площад. Момчетата и техните дами, които бяха неотразими в своите елегантни тоалети, дефилираха пред близки, родители и приятели в своята първа звездна вечер. След това се отправиха към ресторант „Перла”, където празнуваха до късни зори бала си. Цветя и много снимки за спомен от тази незабравима за мнозина абитуриентска фиеста бяха основните моменти от празника.

Много от завършващите вече знаят къде ще продължат образованието си. Бурчин Халилова от Ардино мисли да продължи образованието си в Университета в архитектура, строителство и геодезия в София.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени