понеделник, 19 март, 2018
0

Вежди Рашидов планира да напусне депутатското си място

Бившият министър на културата, сега депутат от ГЕРБ, Вежди Рашидов обяви, че планира да напусне мястото си в 42-ото Народното събрание заради здравословни проблеми. В интервю за Нова телевизия Рашидов заяви, че страда от диабет и не планира да остане за дълго в парламента.
Ще поседя малко и ще се оттегля. Получих висока захар, преди инсулин съм, обясни Рашидов, но подчерта, че няма да изостави лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Аз работих прекрасно с този човек. По-диалогичен човек не познавам, обясни бившият министър на културата. Рашидов уточни, че иска да завърши работата си по изготвянето на национална стратегия за културата в България, която се подготвя вече втора година и трябва да бъде гласувана от парламента.
Нека да не демонизират Бойко. Той е изключително желаещ да прави човек, заяви още Рашидов, според когото ще има предсрочни избори.

Днес се очаква БСП да проведе експертни срещи с ДПС за състава на новото правителство. До вторник представители на левицата трябва да се срещнат и с хора от ВМРО, „Атака“ и“България на гражданите“. На 28 май трябва да бъде обявен съставът на новия кабинет с премиер Пламен Орешарски.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™