сряда, 23 май, 2018
0

Младите ротарианци дариха социални заведения в Кърджали и Момчилград

Дарителската кампания на Ротаракт Клуб – Кърджали за настоящата 2016 г. отбеляза своя голям успех с предоставянето на близо половин тон козметични продукти на социални и медицински заведения в Кърджали и Момчилград – хоспис, дом за стари хора, както и домове за деца лишени от родителски грижи. С тази своя акция клуба потвърди своя стремеж да следва една от основните насоки в службата си на обществото – грижа и дейност в полза на най-уязвимите представители на нашето общество.

Осъществената на 20 и 21-ви май акция под ръководството на Президента на Клуба Айтен Сабри идва като резултат от дългогодишни усилия за насочване на средства в помощ на общността на Кърджали. През настоящата ротарианска 2015-2016 година младежката организация участва с финансови средства и личен труд в обновяването на училищния на ОУ „Св. Климент Охридски” в Кърджали, както и в други благотворителни начинания.

Ротаракт Клуб – Кърджали възстановява своята дейност през 2011 г. и оттогава редовно присъства в обществения живот на  Кърджали заедно със спонсориращия го Ротари Клуб – Кърджали.

Настоящият Президент Айтен Сабри и Президента за следващата година Салих Дурмуш изразиха своето твърдо намерение повереният им Клуб да продължи с общополезната си дейност в полза на жителите на Кърджали.

2 коментара

2 коментара

 1. Анонимен

  25.05.2016 at 14:40

  rotary koga ne sa imali pari?

  0
 2. Евстати Делов

  25.05.2016 at 13:37

  От къде имат пари!?

  0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™