четвъртък, 19 април, 2018
0

Община Черноочене дарява раници на бъдещите първолаци

Възпитаниците на Целодневна детска „Слънце“ в с. Габрово и ЦДГ „Щастие“ в с. Даскалово събраха овациите на своите родители и гости по време на тържеството, посветено на изпращане на подготвителните групи в първи клас и 1 юни – Международния ден на детето.

Благодарение на своите възпитателки, децата бяха подготвили с много обич празнична програма. Малчуганите се превъплътиха успешно в различни герои от приказки и заредиха с положителни емоции своите родители.

Майките се радваха на изявите на своите деца, а те самите се учудиха колко всъщност са талантливи.

Кметът  Айдън Осман говори за ролята на детските градини и учебните заведения, в малките населени места, във възпитанието на малчуганите и бъдещото им развитие.

Директорът на детските градини Мукаттес Мехмедова благодари на ръководството на Община Черноочене за оказаното съдействие и пожела успех на бъдещите първокласници, които от следващата година ще прекрачат прага на училището.

Раници получават 71 бъдещи първокласници, завършващи последна група на детските градини в селата Даскалово, Габрово, Лясково, Черноочене, Комунига, Паничково, Минзухар, Житница и Бели вир. Подаръкът се връчва лично от кмета на общината Айдън Осман. На всички останали деца в градините се раздават учебни пособия и лакомства.

Общо 252 деца се възпитават в детските градини на територията на община Черноочене.

Исмет Исмаил

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™