събота, 26 май, 2018
0

Детска градина „Брезичка” в Ардино изпрати своите абитуриенти

                                                                            Детска градина  “Брезичка” в Ардино изпрати своите абитуриенти от Випуск 2016 с тържество под надслов „Сбогом детски рай”. Под ръководството на учителките Айсел Емрула и Гюлбюз Лютфи 24-те малчугани от подготвителните групи на детското заведение създадоха пред своите родители и гости неповторима емоционална атмосфера. Празникът бе наситен с много танци, игри, песни и пожелания. Развълнувани със сълзи на очи децата се разделиха с хората, които се грижиха за тях, насърчаваха, подкрепяха и образоваха през последните четири години.

„Скъпи деца дойде часът на раздялата с любимата детска градина. Убедена съм , че всички вие сте добре подготвени за училище. На всички вас пожелавам много успехи в училище, мирно и щастливо детство”, каза в приветственото си слово директорката на градината Къймет Мюмюн. От името на колектива и родителите на децата тя изрази голямата си благодарност към ръководството на общината за оказаното съдействие през годините.

Със сълзи на очи учителката Айсел Емрула изрази, че през последните четири години са дали на децата, това, което не се купува с пари, а именно: любов, вяра и обич.

Под аплодисментите на родители, учители и гости,  малките абитуриенти, облечени в тоги, получиха своите удостоверения за успешно  завършена подготвителна група от директора на детското заведение Къймет Мюмюн.

Специални гости на тържеството бяха и учителките на бъдещите първолаци в СОУ „Васил Левски” Айсен Саидова и Фахрие Юсеинова.

От името на кмета на общината Ресми Мурад старши инспекторите към отдел „Образование, култура и спорт” Сюлбие Али и Улвие Муталибова връчиха на децата подаръци.

В края на празничната програма, за да им върви по вода, бъдещите първолаци минаха под цветен венец, а директорът Къймет Мюмюн лисна менче със здравец и вода с пожелание за здраве и късмет.

Гюнер Шюкри

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™