вторник, 20 март, 2018
0

Волен Сидеров към ГЕРБ: „Атака“ е тази, която спря вашия път към властта

„Атака“ е тази, която спря вашия път към властта. Личи си, че сте много озлобени, много ви е яд, личи си по вашата агресия. Знам голямата отговорност, с която ме натовари българският народ – да спра връщането на власт на една клика, която ще е обект на прокуратурата, това каза лидерът на ПП „Атака“ Волен Сидеров.
Както спрях пътя към властта на ГЕРБ, защото те не заслужават управление, така ще спрем и ще свалим управлението, което няма да следва българския народен интерес, ако прави стъпки, които са в ущърб на българския интерес, каза Сидеров.
„Атака“ не подкрепя кабинета Орешарски и очаква действия, каза Сидеров. Ние няма да дадем подкрепа за този кабинет, когато вашият лидер се скри. Когато си лидер, трябва да имаш характер, а не да се криеш четири – пет дни. Като мишок. Вашите интриги срещу „Атака“ никога не са постигали нищо. Сега ще трябва да опознаете страданието на тези, които са управлявали с кражби, рекет, злодейство. Поемам тази грижа – да разобличавам вашето управление, да не остане нищо – скрито – покрито. Ще се види – как са били давани поръчки за милиони, как са рязани ленти, как са се давали рушвети. Всичко това ви плаши, но такъв е животът – имаш моменти на лентички, след това – на катарзис.
ПГ на „Атака“ няма да подкрепи кабинета „Орешарски“. Ние ще бъдем в очакване на това – какво ще върши този кабинет, имам определени критики по отношение на структурата, смятам, че енергетиката трябва да бъде отделена. Имам критик към някои от министрите. Чух изказване на една от министърките, която говори за учебници на майчин език – тук тя ще се сблъска с нашия решителен отпор. В България официалният език е български. Когато ние предлагахме да не се говори на друг език на публични места, освен български, групата на ГЕРБ беше против, и провали това гласуване, каза Сидеров.
Колко пари струват приказките на г-н Борисов, че има кризисен момент, че той разбира каква е отговорността на премиера. Приказки, които не струват пет пари, при положение, че се опитахте да провалите днешното заседание, каза Волен Сидеров. Предлагаме промяна в Наказателния кодекс, ние се опитваме да предложим защитата на лекари и учители. Искате да провалите това, за което те казаха – най-после, има бързо действие от парламента. Вие саботирате това, не искате да приемем защита на лекарите, не искате да приемем защита на учителите. Вашите номера, евтини трикове – преди малко Борисов говореше – вие правите триковете, с които опитвате да саботирате парламентаризма. Няма да успеете. гарант за този ваш неуспех е „Атака“, каза Волен Сидеров.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™