петък, 23 март, 2018
4

Цветан Цветанов: Сергей Станишев с Моника Йосифова, Делян Пеевски, Волен Сидеров, Лютви Местан са кардовиците на кабинета

Ясно е кои са кадровиците на този кабинет. Това са  Сергей Станишев с Моника Йосифова, Делян Пеевски, Волен Сидеров, Лютви Местан, каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов при дебатите по избор на правителство с министър-председател Пламен Орешарски. Волен Сидеров ясно и категорично заяви подкрепата си за тройната коалиция, като се прикри зад дневния ред на парламента за неща, които ще се гледат в четвъртък, а не днес. Видя се всичко, което сте договорили, каза Цветанов. Това се видя с предложенията за промени в Закона за ДАНС. Назначаването на председател на ДАНС ще става от Народното събрание. Аз съм убеден, че както казвате, че ГЕРБ е в изолация, ще дойде време, когато ще кажете, че и президентът е в изолация, заяви Цветанов.
„Чуваме много в тези дни, но виждаме явния популизъм и спекулациите. Това, което каза г-н Станишев, той каза, че се е запознал с Орешарски през 2005 г. Аз тогава не бях в политиката, но се интересувах какво се случва в държавата. Аз чух за Орешарски през 2003 г. През 2005 г. беше направена тройната коалиция. 2008 г. Орешарски не говореше за криза. Ние не успяхме да се възползваме от европейската солидарност и правителството беше договорило едва 18% по оперативните програми. Правителството на ГЕРБ договори 103% по оперативните програми”, каза Цветанов.
Волен Сидеров ясно и категорично заяви подкрепата си за тройната коалиция, като се прикри зад дневния ред на парламента за неща, които ще се гледат в четвъртък, а не днес, заяви Цветанов.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™