сряда, 21 март, 2018
108

Детска градина „Слънце” в Ардино изпрати бъдещите първокласници

Обединено детско заведение „Слънце” в Ардино изпрати своите бъдещи първокласници. След четири години в детската градина двадесет и девет деца казаха „довиждане” на своите учителки – Гюлзаде Хамзова и Лидия Узунова, за да седнат през есента на ученическите чинове. Тържеството по изпращането им се проведе в салона на читалище „Родопска искра” и бе под надслов „Довиждане, детска градина! Здравей, училище!” Пред своите родители и гости бъдещите абитуриенти изнесоха богата програма с песни, стихове, танци и игри.
Директорът на детското заведение Димитрина Александрова връчи удостоверения на децата за завършена предучилищна подготовка и грамоти за отлично представяне в дейностите по предучилищно възпитание и обучение, и успешна подготовка за училище. Тя пожела на бъдещите ученици да се доверят на своите нови учители и заедно с тях да се учат на мъдрост и знания.
В края на тържеството, за да им върви по вода, малчуганите минаха под цветен венец. Направиха си снимка за спомен и поеха уверено своя път към голямата наука.

Гюнер Шюкри

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени