понеделник, 19 март, 2018
0

Борисов: Няма да искам оставката на Цветанов

С „Не!“ отговори Бойко Борисов на въпрос в кулоарите на парламента дали ще иска оставката на Цветан Цветанов и се сопна на журналистката, която го попита: „Ще викаш Бойко на чичо си!“. Нека прокуратурата да поискат имунитета му. Да ги оставим да работят. Това каза още бившият премиер по повод очертаващото се наказателно преследване срещу заместника му. Бойко Борисов коментира искането за сваляне на имунитета на Цветанов в присъствието на Яне Янев и скандирания „Горчиво“ и  „Оставка“ от хора на „Атака“ по адрес на лидера на РЗС.

Борисов каза, че е редно да се дадат сто дни толеранс на новото правителство. „Има 100 дни…“, отсече той. На друго мнение от неговото бе Яне Янев. „Не са някакви новаци да им даваме 100, 200 дни“, заяви той. Според него, новото правителство е правителство на подменения вот, избрано с фалшивите гласове на турци.

Попитан за Цветанов, Янев подвикна, че прокуратурата трябва да разследва най-напред АЕЦ „Белене“ и хвърлените милиони в тази Сатурнова дупка, както и загубените милиони от износа на електроенергия.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™