понеделник, 19 март, 2018
13

Полицаи от три области мериха сили в надпревара по стрелба с пистолет

На стрелбището в полицейското управление в Кърджали се проведе зоналното състезание от зона 7 по стрелба с голямокалибрен пистолет за служители на МВР. Полицаи от трите области Хасково, Стара Загора и Кърджали изпробваха своя мерник в отборна и индивидуална надпревара, съобщава „Дарик“.

В отборното класиране първи станаха отборите на Областната дирекция на МВР в Стара Загора – жени и на Специализирано полицейско управление в Кърджали-мъже. В индивидуалното класиране с най-точен мерник при жените стана Шенай Али от Кърджали, а при мъжете – Велко Велков, отново от Кърджали.

Победителите ще вземат участие в Републиканския преглед по стрелба с пистолет, който ще се проведе от 19 до 21 юни в Стара Загора. Заелите призови места получиха грамоти, а първенците и медали за постигнатите високи резултати.

В състезанието в зона 7, организирано от Спортната асоциация на МВР, взеха участие отбори от Областните дирекции на МВР в Кърджали, Хасково и Стара Загора, както и подразделенията – СПУ Кърджали и Транспортна полиция Стара Загора.

Състезанието включваше стрелба от различни разстояния, презареждане на оръжието и придвижване, част от подготовката на полицейските служители.

1 Коментар

1 коментар

  1. Анонимен...

    30.05.2013 at 20:32

    da nqma nqkoi zastrelqn :D

    0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™