събота, 26 май, 2018
0

Две нови автобусни спирки ще има в село Рани лист

Общинският съветник от БСП в Кърджали Мердие Ахмед изпълнява поетия ангажимент пред своите съселяни

Общинският съветник от БСП – Кърджали Мердие Ахмед е на път да изпълни поетия ангажимент пред своите съселяни от Рани лист – да бъдат обособени две нови спирки в селото, които ще спестят много време, усилия и пари на хората, ползващи редовната линия до Кърджали и околните села. В присъствието на представители на Областно пътно управление, Община и КАТ- Кърджали бяха определени местата на спирките. Заедно с нея тук бяха и  нейните съпартийци и колеги в Общинския съвет – Георги Кючуков и Милко Багдасаров, които благодариха за нейната активност и се ангажираха да подкрепят и занапред идеите на младата си колежка.

 „ Това беше първото нещо, което ми поставиха за задача моите избиратели, след като бях избрана за общински съветник от нашето село. Има възрастни хора, има такива, които са трудноподвижни, има и малки деца – всички те сега трябва да вървят почти два километра пеша до спирката на редовната линия. Губят много време! Понякога са принудени да ползват таксита до града и обратно. За нас, жителите на Рани лист това е лукс, който не можем да си позволим с тези доходи. Не е нормално! Ами зимата !? ”.

Мердие Ахмед не крие учудването си, защо този въпрос не е бил решен досега, след като проблемът е от доста време. „ Предизборно да го бяха направили!” –  пошегува се  тя и не крие задоволството си, че е успяла поне с нещо да помогне на жителите на село Рани лист.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™