събота, 17 март, 2018
19

30 бъдещи първокласници се сбогуваха с детската градина в Черноочене

Възпитаниците на Целодневна детска градина „Знаме на мира“ в с. Черноочене и ЦДГ „Зора“ в с. Минзухар  събраха овациите на своите родители и гости по време на тържеството, посветено на  1 юни –  Международния ден на детето и изпращане на подготвителните групи в първи клас.  Малките рецитираха стихотворения, играха танци, и пяха песни. Празникът премина при много емоции и настроение, създадено и от обстановката в залата на Народно читалище „Пробуда 1952” в село Черноочене, украсена с много цветя и любов за празника.  Впечатляващ беше танцът „Ефелер“,  изигран от малчуганите на ЦДГ „Знаме намира“ в Черноочене под аранжимента на Елмаз Апти.  Бурни и заслужени аплодисменти получиха и децата от ЦДГ „Зора“ село Мишнзухар с танца „Гларус“ подготвен от учителката Гюлтен Расим.

Кметът на община Черноочене Айдън Осман в словото си отново подчерта, че с много труд и любов учителките на двете детски градина се грижат за поколения възпитаници, за които са създадени условия за игра, обучение и отдих.  В своето изказване директорката на двете детски градини Елмаз Апти изрази благодарността си към ръководството на община Черноочене за оказаното съдействие и пожела успех на малчуганите, които от следващата година ще прекрачат прага на първи клас.

Малките изненадаха родителите и с щастливите усмивки в албумите,  които ще останат за спомен от дните в детската градина. Раници получиха 30 бъдещи първокласници, завършващи последна група на ЦДГ „Знаме на мира“  в Черноочене. На всички останали деца в градините бяха раздадени лакомства.

Екип от професионални педагози, квалифицирани медицински сестри и помощник – възпитатели отглеждат и възпитават над 126 деца в ЦДГ “Знаме на мира”. Тя е градина с традиции и утвърден престиж, заемаща достойно място в предучилищното образование и възпитание в община Черноочене.

Исмет ИСМАИЛ

2 коментара

2 коментара

 1. Анонимен...

  01.06.2013 at 03:35

  teq malkite sa pochti tolkova razgoleni kolkoto i kakite si ot 12ti klas na hubavo gi u4at

  0
  • Анонимен...

   01.06.2013 at 16:46

   pornografia

   0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™