сряда, 21 март, 2018
27

Момичетата и момчетата от „Арда бокс“ грабнаха 21 медала на днешния турнир

Боксьорите на старши треньора на „Арда Бокс” и мениджър на клуба Стоян Узунов грабнаха 4 златни, 11 сребърни и 6 бронзови медала на проведения днес боксов турнир. Три от отличията пък бяха за момичетата на кърджалийския клуб.  Седем отбора от Кърджали, Пловдив , Хасково, Габрово и София си дадоха среща на новия ринг с олимпийски размери в зала „Арпезос“.  40 състезатели от всички възрастови групи мериха крушета на чисто новия ринг, разположен в голямата зала на спортен комплекс „Арпезос”.
В състезанието участваха клубовете „Арда бокс”, „Ботев” от Пловдив, „Първенец”, два клуба от Хасково, „Габрово 91” и клуб „Капитан Петко войвода” от София.

Нивото на турнира беше много добро, коментира супервайзера и главен съдия на турнира Стефан Кръстев. „Радвам се, че след 20 години боксът в Кърджали отново се е възродил, за което благодаря на старши треньора Стоян Узунов”, каза той.
По думите му двудневния областен турнир е станал генерална репетиция за боксовите прояви през есента, когато Кърджали ще бъде домакин на две първенства от държавния спортен календар по бокс.  
Новият ринг  бе сертифициран от председателя  на софийската съдийска колегия Стефан Кръстев.  Домакинството ни  кърджалийския  клуб  вече е възможно  благодарение на  това, че има  модерен ринг, който е мобилен и отговаря на всички изисквания.

Според  домакините  първенството днес   е репетиция за републиканския кръг по бокс за жени и юноши, който ще се проведе  есента ще  в Кърджали.   Седмица преди кръговете от държавното първенство    се

стяга  още един  турнир.

2 коментара

2 коментара

 1. Анонимен...

  01.06.2013 at 03:31

  bravo na arda=box

  0
 2. Анонимен...

  31.05.2013 at 19:37

  BRAVO KARDJALI BOI

  0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™