събота, 17 март, 2018
31

До петък правителството ще излезе с решение за свлачището в Сипей

Кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис се срещна днес с министър-председателя Бойко Борисов за проблема с финансирането на укрепителните дейности на свлачищата в Кърджалийско

Кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис се срещна днес  с министър-председателя Бойко Борисов за проблема с финансирането на укрепителните дейности на свлачищата в Сипей. До петък лично премиерът ще каже какво ще бъде решението на правителството.
На срещата присъстваха финансовият министър Владислав Горанов , народният представител Ердинч Хайрулла, кметовете на .Сипей и .Солище.

Инж.Азис е поканил на срещата и депутатката Цвета Караянчева, която не е успяла да присъства заради други ангажименти.

Кметът е връчил на премиера цялата налична документация за Сипей – докладните с искания на средства за укрепителни дейности, становището на екипа от Минно-геоложкия университет, проекта, решението на ОбС-Кърджали, подкрепящо проекта, декларацията на ОбС-Кърджали с настояване да се помогне на потърпевшите от свлачищата райони, подписката на жителите на Сипей с настояване за съдействие , снимков материал от района.

Премиерът е обещал до петък лично да се обади за взетото решение за отпускане на средства за възстановяване на щетите от свлачищните процеси в Сипей.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™