събота, 23 юни, 2018
0

Кметът подари храни и играчки на 10-месечните тризнаци Петър, Симеон и Мириам

Кметът на Кърджали инж. Хасан Азис и заместничката му Елисавета Кехайова дариха от името на общината семейството на 10-месечните тризнаци Мириам, Симеон и Павел, и сестричката им Емилия, която е на 1,7 години. Децата на Петър и Анжела Темишеви получиха памперси, сухо мляко, залъгалки и плюшено мече. Почти всички дарове на часа влезнаха в употреба, а родителите на тризнаците бяха трогнати от жеста на кърджалийския градоначалник.
Да очакваш едно, а да се появят три – интересна и предизвикателна житейска ситуация. „Очаквахме едно, а се появиха три дечица. Много съм щастлив. Радостта е голяма! Особено когато слава Богу – децата са добре”, каза таткото Петър. А майката Анжела се чувства като най-щастливата майка на света. И това не е случайно, защото 12 години е чакала да се появят дечицата й. „Имам прекрасни деца, имам прекрасен съпруг! И това всичко е благодарение на Бог. Вярваме в Него и вярваме, че всичко това, което имаме като дом и семейство е благодарение на Бог”, казва Анжела.
Не случайно и тризнаците носят библейски имена – Симеон, Павел и Мириам.
„Трогнати сме от това, че дойдохте да видите децата. За нас това означава много. Въпреки че младите хора много намаляха, ние като младо семейство решихме и останахме в този град. И вашата помощ означава много за нас”, каза благодарната Анжела.
Тризнаците Мириам, Симеон и Павел, и сестра им Емилия, не са първите, които кърджалийския градоначалник дарява. През октомври 2008 година той помогна на семейството на Светла Атанасова и Стоил Стоилов и на техните тризнаци Дора, Дима и Иван, като им дари три детски легла, памперси, мляко и каши.

2 коментара

2 коментара

 1. Анонимен...

  04.06.2013 at 17:03

  От заглавието на статията се обърках помислих че кмета е дарил на някого тези бебета.А той всъщност е направил дарение за децата.

  0
  • Анонимен...

   04.06.2013 at 17:40

   daril gi na nqkoy hahaha s kmetskiq yatagan

   0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени