понеделник, 19 март, 2018
0

Славейковци със сертификат за английски от Кеймбридж

Успешен изпит за международно валидни сертификати за владеене на английски език получават първите випускници на подготвителния център, който е базиран от тази година в  СОУ „Петко Рачов Славейков” в Кърджали. Първите документи са за нивата Starters, Movers и Flyers. Изпитът за сертификати на университета в Кеймбридж бе проведен от Изпитен център AVO-Beii.
Езиковата подготовка в СОУ „Петко Рачов Славейков” е все по-широко застъпена. На практика горният курс с по четири езикови паралелки във всеки клас се превърна вече в гимназия за преподаване на английски език.
Много сме доволни от перфектната организация, с удоволствие бихме провели и изпитите за следващите нива през новата учебна година, каза Светла Мавродиева – представител на Cambridge ESOL за България.
Международните сертификати на Кеймбридж се издават вече повече от 100 години. Това са документи, валидни безсрочно в цял свят, получателят може да ползва своя сертификат цял живот. Дълъг е списъкът от университетите в Европа и Америка, които признават документа.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™