понеделник, 19 март, 2018
21

Полицаи и жандармеристи ще бранят селскостопанската реколта

© Снимка: Кърджали НЮЗ

Полицаи и жандармеристи ще се грижат за опазването на селскостопанската реколта от престъпни посегателства през тази година. В изготвения план от ОД на МВР-Кърджали са предвидени конкретни мерки за охрана на продукцията. Ежедневно полицейски наряди ще бъдат насочвани към селскостопанските райони за предотвратяване на кражби. Предвидени са срещи с кметовете на населени места и ръководствата на охранителни фирми за засилване на бдителността по места, за набелязване на конкретни мерки за охрана на складовите бази, в които се съхранява продукция.

Специални инструктажи са предвидени за назначените със заповеди на кметовете полски пазачи. По време на кампанията са предвидени операции за проверки на пътни превозни средства, транспортиращи селскостопанска продукция. Ще се извършва контрол и за спазване на изискванията за пожарна безопасност, за да не се допуснат пожари.

В районите на пунктовете за изкупуване на селскостопанска продукция ще има засилено полицейско присъствие. Полицията призовава производителите да подават своевременно сигнали, ако има престъпни посегателства върху селскостопанска продукция с оглед бързото разкриване на извършителите.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™