събота, 17 март, 2018
0

Ученици от три европейски държави се възхищават на „Славейков”

Група от 20 ученици и учители от Чехия, Германия и Полша гостуват тази седмица на СОУ „Петко Рачов Славейков”. Това е финалната среща на двегодишен проект по програма „Коменски”. Нашите ученици вече бяха на посещение в Прага, Краков и Бургленгенфелд по реализацияна на съвместния проект „Повече спорт за добро здраве”. Още с идването си в Кърджали гостите с възхита разгледаха хубавото кърджалийско училище и се впуснаха в спортни изяви.

В съвместните изяви тази седмица са включени спортни състезания, посещения на забележителности, походи. В общата група се включиха и ученици от СОУ „Петко Рачов Славейков” – всички с профил английски език.

Приключва поредният успешен проект на СОУ „Петко Рачов Славейков” по европейската програма „Коменски”. Ще припомним, че елитното кърджалийско училище бе сред първите в България, които реализираха проекти съвместно с училища от Обединена Европа. Вече e в ход подготвката за следващия международен проект – ще се реализира с участието на учениците, които тази есен ще са осмокласници в „Славейков”.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™