събота, 17 март, 2018
0

Полицаите от Кърджали с бронзови медали от надпреварата по лична защита

Вторият отбор на ОД на МВР в Пловдив взе златните медали в зоналното първенство по полицейска лична защита, което се проведе днес в зала „Арпезос” в Кърджали. Сребърен медалист стана първият отбор на същата дирекция. Полицаите от ОД на МВР в Кърджали се окичиха с бронзовите медали. На заелите призови места бяха връчени още купи и грамоти. В състезанието се включиха 8 отбора. В дисциплината „Полицейска практика” те демонстрираха техники с и без помощни срдства. От 6 до 8 октомври в Правец ще се проведе националното състезание по полицейска лична защита, в което ще участва по един отбор от всяка областна дирекция.

В състезанието участваха отбори от областните дирекции в Пловдив,  Хасково, Пазарджик,  Смолян, Кърджали, от Гранична полиция в Смолян и Специализирани полицейски сили в Пловдив и Кърджали.

Състезанието е един добър атестат за желанието на служителите на реда да се занимават с полицейска лична защита, все умения, които са им нужни в работата, каза носителят на VІІ дан по полицейска лична защита Тони Петров, ръководител на техническата конференция, която се проведе след състезанието.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™