петък, 23 март, 2018
2

„Хармони 2012“ : Захариев отново опитва да завземе ОЦК

Валентин Захариев, заедно с частния съдебен изпълнител г-жа Порнарова и няколко яки момчета,  се опитват отново да пречат на развитието на завода и възстановяване на производството, се  казва в прессъобщение   до kardjali.news от компания „Хармони 2012“. Това е поредният опит за насаждане на обществено напрежение и оказване на медиен натиск в Кърджали, като в същото време се цели отвличане на вниманието  от престъпното управление на Захариев, се казва още в съобщението.

В момента Захариев се опитва заедно с частния съдебен изпълнител да опише имуществото на комбината и чрез офшорната си компания „Уолдроп инк“ да го продаде. Той вече продаде водопровода на ОЦК, с което пречи на производството, и в момента подготвя следващите си стъпки за саботиране на възстановяването на цинковото производството. Инсцениран е и опит за влизане в комбината с цел изнасяне на имущество.  Има информация, че Захариев се опитва да нареже и релсите на ж.п. линиите на скрап, а те са необходими за бъдещото производство.

Очаква се като следваща стъпка Захариев отново да направи опит да настройва общественото мнение чрез поредица от пресконференции и ескалиране на напрежението.

 

2 коментара

2 коментара

 1. Анонимен...

  13.06.2013 at 21:28

  tozi chovek ne se naqde, bahti praseto

  0
  • Анонимен...

   14.06.2013 at 11:33

   nqma da my se polu4i toi iska mai da se vazpolzva ot smqnata na vlastta

   0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™