понеделник, 19 март, 2018
56

Тенисистките от ОУ „Д-р Петър Берон“ получиха признание и награди от кмета на Момчилград

Кметът на община Момчилград Акиф Акиф поздрави тенисистките от ОУ „Д-р Петър Берон“, които станаха вицешампиони на финалите на ученическите игри по тенис на маса за момичета V – VII класа. Отборът в състав Гюллю Мехмед, Илияна Мутева, Есра Сезгин, Демет Мехмед спечели сребърно отличие на провелите се в Добрич игри. Момичетата от Момчилград оставиха след себе си шампионките на София, Варна, Генерал Тошево и Роман. В индивидуалното класиране с бронзов медал се отчете Гюллю Мехмед.

„Момчилград се гордее с успехите ви. Вие прославихте името на училището и града на национално ниво. Вярвам, че ще продължите да надграждате постигнатото през тази година, но и ще трупате още много нови знания в училище”, обърна се към децата Акиф Акиф.

Той посочи, че община Момчилград е в процес на реализация на проекти на реконструкция на спортни зали, чието изпълнение ще даде възможност за здравословен начин на живот сред децата в училищна възраст. След отправените поздравления, Акиф Акиф награди поотделно състезателките, както и техният треньор Юри Кехайов.

Директорът на ОУ „Д-р Петър Берон“ Неджат Мехмет благодари на кмета  за доброто сътрудничество и подкрепа от страна на община Момчилград. Той каза още, че се гордее с възпитаниците на школото, които се справят добре и със спорта, и с учебните занимания.

1 Коментар

1 коментар

  1. Anonymous

    14.07.2015 at 05:58

    DEVAMINI DİLERİ–

    0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™