петък, 25 май, 2018
0

Тенисистите на Ардино седми на финалите във Варна

                                                                                                         Момчетата на СОУ „Васил Левски” – Ардино се класираха на седмо място на финалната фаза на Ученическите игри по тенис на маса във възрастова група 5-ти- 7-ми клас. Надпреварата се проведе през уикенда в зала „Младост” на Двореца на културата и спорта във Варна при отлична организация от страна на домакините. В нея участваха 10-те най-добри отбори в България.

В спор за седмото място ардинските тенисисти победиха състава на Перник с 4:2. Национален шампион стана отборът на Първо СОУ „Св. Седмочисленици” от Търговище. Във финалния двубой търговищките тенисисти победиха състава на ОУ „Проф. Марин Дринов” от Панагюрище с 4:1.

В предварителната група нашите надиграха съставите на Велики Преслав (Шуменско) (4:3) и София (4:1) и загубиха от тимовете на Карнобат (2:4) и Панагюрище (1:4).

Тенисистите на СОУ „Васил Левски” бяха в състав: Джошай Белев, Толга Мехмед и Ердал Шакиров. Ръководител на отбора бе дългогодишния преподавател по математика и инструктор сохай на Спортния клуб по бойни изкуства „Да Дао” в Ардино Алпер Сами.

Директорът на СОУ „Васил Левски” Аника Петрова поздрави младите спортисти за поредното добро представяне в националните ученически игри.

Гюнер Шюкри

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™