петък, 23 март, 2018
63

18 са отличниците в ОУ „Хр.Ботев”- Миладиново

Възпитаниците на ОУ „Хр. Ботев”  в Миладиново очакваха с нетърпение 15-юни, за да чуят последният учебен звънец. Тържественият ден бе отбелязан с литературно-музикална програма, в която участваха всички ученици от 1 до 8 клас. Те отново доказаха, че са добри не само в учението, но и в всички извънкласни дейности.
С благодарствени думи на удовлетворение за положения труд през годината, се обърна директорът на училището Байрам Юсеин към учители, ученици и техните родители. Отбеляза водещата роля на училището в рамките на областта. Компютърният кабинет, покритата спортна зала, новата изкуствено затревена спортна площадка. Той връчи дипломите на осмокласниците и награди на учениците с най-високи постижения: за отличен успех и активна извънкласна дейност грамоти ,книги и предметни награди получиха 18 отличника, а за активна трудова дейност бяха наградени 11 деца.
Гордост за миладиновското школо през тази учебна година бяха спечелените и резлизирани проекти – „ Искам , знам и мога” и „Нашето бъдеще в нашите ръце” към Центъра за образователна интеграция на деца и ученици от етническите малцинства при образователното министерство. Ученици, родители и учители работиха заедно в партньорство в продължение на седем месеца, обогатявайки училищния живот с нови прояви и форми. Новоспечеленият проект от Министерството на околната среда и водите ще превърне училищния двор в райска градина.
От името на осмокласниците Джанер Фехим Мустафа изрази благодарност към всички преподаватели за тяхната неуморна и всеотдайна работа, отзивчивост и търпение през годините и каза, че всички до един ще продължат образованието си.
В знак на признателност към спонсорите на учебното заведение директорът връчи благодарствено писмо на инж. Джевдет Адем – управител на „ЕКИП ХОЛДИНГ” ЕООД –  Кърджали.
За поредно лято учениците от Миладиново ще бъдат на лагер в Равда, Бурса и Истанбул с техни учители и връстници от съседни страни.

Иванка  Марчева

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™